Månehund og fatter’nFredrik Høyer’s Book Launch

Fredrik Høyer er en av Norges aller beste slampoeter, en gammel vismann i en ung kropp. De siste tre årene har han skrevet på romanen Månehund og fatter’n som han nå debuterer med på Aschehoug Forlag. Den 18. august kl. 19.00 blir det lanseringsfest på Det Andre Teatret, og siden Fredrik er gammel venn og traver av/på Andre Historier, Norges svar på The Moth, ville han gjerne gjøre lanseringen om til en Andre Historier-kveld.

Temaet for kvelden er DRØM, noe som passer godt til bokens tematikk, og i tillegg til opplesning, vil Fredrik også slamme. Han har selv spurt en rekke andre artister han kjenner om å delta på line-upen for kvelden, og jeg er en av dem som har fått æren av å være med.

Jeg vil fortelle en 5 minutters epistel fra barndommen i grenseland mellom virkelighet og dagdrøm, og jeg deler gulvet med fabelaktige Sarah Camille (sang), Gabriel Patås Varskog (musikk), Odin Eiriksson (komikk) og Janne Rønningen (konferansier). Og stjerna sjøl, så klart.

Gratis inngang. Vel møtt!

Til slutt, et lite utdrag fra Fredriks debut:

«I den innestengte luften svirrer små, lysende støvfrø, glitterdryss som gravitasjonsløst seiler på den bedagelige luftstrømmen inne på det gamle gutterommet; glimtvis, i små blaff kan man se dem, opplyst av salamioppskårne solstrimer i glippet mellom persiennene. Noen støvkorn er knapt synlige prikker, andre lyshvite fjær. Nå og da kan en slik forsvinnende, usynlig englevinge av støv komme innenfor rekkevidde og hånden strekke seg ut etter den. Prøve å fange før det flyr vekk.»

Gå direkte til Facebook arrangementet her.Monday the 18th of August at 7pm Fredrik Høyer, one of the best and brightest slam poets of Norway, will launch his book debut Månehund og fatter’n. To celebrate with him, he has invited a small bouquet of artists to join him on stage. I am one of the lucky and honoured few.

Come to Det Andre Teatret in Oslo at 7pm the 18th of August. Free entry.



Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *